SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   aug 20

Fibernet er fremtiden?

Selskabet Telenors bredbåndsløsning dækker på knap 99 % af den danske befolkning og deres tophastigheder kan leveres til 75 % af selskabets kunder. TDC oplyser ikke ligeså specifikke og gennemsigtige tal på deres dækning, men vi må antage, at TDC på baggrund af deres tidligere monopol på teleområde ligger i nogenlunde samme ende af bredbåndsskalen.

Flere af selskaberne slår endvidere bredbånd og mobiltelefoni sammen i et samlet abonnement. Fremtiden har dog slået sig op på fibernet. Og her går selskabet Waoo! til stålet – de har samlet alle deres priser og tilbud på én og samme side, så forbrugeren får et hurtigt overblik over priser og muligheder.

Det er dog langt fra alle i Danmark, der kan nyde godt af de ultrahurtige højhastigheds-lyslederfiber, som sender og modtager data med langt større kapacitet end de telefonkabler, normalt bredbånd køres over. Indtil videre er det knap 27 % af befolkningen, der har mulighed for at få fibernet.

Som udviklingen skrider frem og behovet for hurtigt, knivskarpt tv øges, går der nok ikke lang tid, før fibernettet endelig bliver tilgængeligt for hovedparten af den internetbrowsende og tv-kiggende danske befolkning.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>