SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   okt 01

Pandekager til alle

Pandekager har alle dage været uhyre populære. Det er således både børn og voksne, som elsker den helt uhyre enkle mad, som pandekager er. Og der er vel også få ting, der forbindes lige så meget med hygge, som pandekager gør. Det er vel også en af de madopskrifter, som de fleste vil kunne finde ud af at lave.

Pandekager er nemme at lave

Det kræver bestemt ingen mesterkok at lave gode pandekager, og det er nok noget, som de fleste er glade for. Pandekager tager heller ikke særlig lang tid at lave, og det er samtidig en uhyre enkelt opskrift, hvor der ikke kræves særlig mange ingredienser. Og samtidig er det også nemt at opbevare eventuelle rester i køkkenskabet, og så senere varme dem op i ovnen som en nem snack.

Pandekager med tilbehør

En af grundene til, at rigtig mange mennesker godt kan lide pandekager er nok, at man virkelig kan præge ens pandekager med det tilbehør, som man vælger at putte på. Det er således muligt at putte is, sukker, Nutella, banan, æblemos og mange andre ting på. Det er med til at gøre pandekager til en af de mest fleksible madopskrifter.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>