SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   nov 02

Hvornår skal jeg bruge en dørklokke?

Du bør bruge en dørklokke, fordi den gør dig opmærksom på hvornår kundeservice muligvis kunne blive nødvendigt. Udover det kan den også give dig en idé om hvor mange der befinder sig i din butik.

Trådløse dørklokker er blevet brugt i butikker/hjem lige siden 1990’erne. De erstatter den til dels mærkelige dørklokke, som er bygget ind i et elektrisk system igennem hele butikken. En trådløs dørklokke kan blive placeret overalt, og de er forholdsvis billige og bestemt ikke komplicerede at installere. Radiobølger forbinder transmitteren til selve klokken, så fysisk tilkobling og omfattende elektrisk arbejde er unødvendigt. Der er mange forskellige typer dørklokker på markedet, og de kommer i forskellige størrelser, forbindelsesafstande og lyde. Vælg en dørklokke der på forskelligvis passer din butik – lyd (du skal høre denne lyd hver eneste dag og hver eneste gang en kunde træder ind i din butik), udseende, forbindelsesafstand.

Valget: Start med at søge online efter en dørklokke som passer til dig. Dernæst bør du sætte et budget, som passer til dig og din butik. Tænk især på størrelsen af din butik når du vælger en dørklokke. En normal dørklokke kan høres fra en afstand på ca. 45 meter. Ydermere bør du være opmærksom på batteri nødvendighederne; nogle dørklokker bruger usædvanlige batterier, som kan være svære at finde når dørklokken løber tør for strøm. Nogle dørklokker kommer dog med en lader. Du bør også kigge efter en dørklokke der er nem at installere, hvis du ønsker at gøre det selv.

Når du vælger din specifikke stil til butikken, bør dørklokken passe hertil. Mange bruger dørklokker som en del af deres ’dekorationer’. Hvis du er til det helt avanceret kan du også vælge en dørklokke med kamera. Dette vil gøre det muligt for dig at se kunden inden han indtræder. I de fleste tilfælde er dette dog allerede muligt.

Du finder den billigste dørklokke til butik på internettet, og det kan varmt anbefales at søge nettet igennem for de mange forskellige muligheder. Her er helt sikkert en del at spare – og du kan forvente den samme kvalitet alligevel. Som du nok ved, så har netbutikkerne sparet en masse personale væk; og det giver udslag i lavere priser.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>