SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   mar 04

Har du en smartphone?

I dag har de fleste af os en smartphone, som vi meget gerne vil passe godt på. Vi har vores smartphone med os overalt og den hjælper os i dagligdagen. Nogle gange kan vi blive uforsigtige med den, eller simpelthen bare uheldige, og måske bliver vores dyrebare telefon tabt på jorden eller på klinkerne på badeværelset.

Selvom telefonerne har gennemgået en meget omfattende teknologisk udvikling indenfor den seneste årrække, har telefonernes hårdførhed og soliditet ikke fulgt denne udvikling. De er desværre meget skrøbelige og kan ikke holde til det samme slid som de gamle telefoner kunne. Dette gælder særligt telefonens skærm, som typisk flækker eller får ridser og bliver grim at se på. Man behøver kun at være uheldig én gang, for at ødelægge sin smartphone ved at tabe den eller lignende. Det er meget ærgerligt at ødelægge skærmen på sin telefon. Det kan blive nødvendigt at ofre penge på at få den repareret, og dette kan være en dyr fornøjelse. Prisen kan være op til et par tusinde kroner og så skal man undvære den i lang tid mens den bliver lavet.

Heldigvis er der en løsning til dette irriterende problem med skrøbelige skærme. Med panserglas som skærmbeskyttelse til din smartphone forhindrer du at skærmen på din telefon går i stykker når den tabes, eller udsættes for store kraftpåvirkninger.

Panserglasset til din telefon er et tyndt lag hærdet glas, som påføres udenpå din telefons oprindelige skærm og fungerer som en ekstra beskyttelse. Det hærdede glas er flere gange stærkere end normalt glas, og kan holde til selv unaturlige kraftpåvirkninger. Det kan absorbere stød på en mere effektiv måde, så man på den måde ikke behøver at bekymre sig om ødelagte skærme. Panserglasset kan altså spare dig for at bruge penge på reparationer.

Udover at beskytte din telefon imod slag og stød, så beskytter det hærdede glas også din telefon mod ridser. Telefoner kan blive ridset ved at ligge i lommer sammen med nøgler, men panserglasset beskytter glasset. På den måde bliver skærmen ved med at være pæn, og hvis panserglasset skulle få ridser, kan det nemt udskiftes, og dette er langt billigere end at få skiftet skærmen i sin telefon.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>