SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   okt 22

Glemmer det aldrig

Hvilke af dine orgasmer vil du huske for evigt? Vi har spurgt en række læsere om den mest mindeværdige orgasme, de har haft, og herunder kan du læse om deres oplevelser.

Carina, 41 år: På udgang

Den gang, jeg husker bedst, var da min daværende ægtemand en kort stund sad i statsfængslet i Sdr. Omme. Jeg tog til det mørke Jylland og fik ham med på udgang i et døgn, og vi lejede en campinghytte med sne på taget. Da vi kastede os på lagnerne og han trængte op i mig, klappede jeg helt sammen i savn, tårer og uendelig lykkefølelse. Derpå gik det over stok og sten. Næste morgen var vi de eneste med en hytte uden sne på taget!

Susanne, 43 år: Kvindekraft
Dengang jeg udfordrede min daværende største frygt og tog mit tøj af foran 8 kvinder, der sad i en halvcirkel og kiggede på mig. Det resulterede i de vildeste energier igennem hele min krop. Jeg bevægede mig flere meter baglæns i bølgende bevægelser i flere omgange. Det føltes som om alt i mig var i svingninger og åbnede sig. Den oplevelse gav mig fornemmelsen af så meget power og gav et skønt og tiltrængt nyt aftryk i min krop. Det var min første helkropsorgasme.

Anne, 39 år: Røv-orgasme
Jeg ville gerne have analsex med min elsker. Det havde ellers aldrig rigtig været det store hit for mig – for meget smerte og ingen nydelse – men nu føltes det som om, at det var rigtigt. Så en aften, vi var sammen, tog jeg initiativ. Vi havde allerede elsket flere gange, da jeg sagde og viste ham, at jeg gerne ville mærke hans pik i min røv. Først gjorde det ondt, men fordi vi gjorde det stille og roligt, blev det bare den bedste oplevelse. Han trængte helt op i mig og kneppede mig i røven, længe, fantastisk. Wow! Den orgasme var bare anderledes end noget andet, jeg havde oplevet før, så jeg var høj på den oplevelse i flere dage efter. Bagefter lå vi bare dér, hans pik oppe i min røv, i en halv time lå vi bare tæt sammen. Nu, over tre år efter, kan jeg stadig mærke den fornemmelse, jeg havde i kroppen, så det var en rigtig god oplevelse.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>