SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   feb 01

Levering af konfirmationsmad

En konfirmation er en dag, hvor konfirmanden er i centrum. Konfirmanden træder for alvor ind i de voksnes rækker og bekræfter sin dåb. I den forbindelse vil der uden tvivl være en del spørgsmål fra den unge. Både omkring selve konfirmationen, men muligvis også til konfirmationsfesten. Den unge har formentlig nogle specifikke ønsker i forhold til valg af mad og sammensætning af menu eller buffet. Et firma som dette tilbyder flere forskellige menuer og buffeter, hvorfor det vil være fordelagtigt at vælge at bestille konfirmationsmaden herfra, da I derved får mulighed for at opfylde jeres ønsker og tanker omkring sammensætningen af maden til den store dag.

Udover at sørge for forberedelse, madlavning og levering af maden tilbyder firmaet også at rådgive og vejlede i valget af mad før bestillingen laves, så I kan sikre jer, at I vælger det rigtige. Derudover tilbyder de som ekstra service, at der er mulighed for at ændre antallet af kuverter helt op til 7 dage før konfirmationen. Det gør det endnu nemmere for jer i forhold til afbud, så I ikke betaler for noget, som ingen får glæde af. Ydermere kræver firmaet kun, at I reserverer datoen for leveringen af maden. Den endelig menu skal først være dem i hænde senest 3 uger før den store dag, hvilket også giver jer rig mulighed for at vælge det helt rigtige, så dagen bliver præcis som I ønsker det.

Der tilbydes levering af konfirmationsmad til steder som Aarhus, Randers, Horsens, Silkeborg, Vejle og Fredericia. Det udelukker ikke andre byer, hvorfor cateringfirmaet er åben for levering til andre byer, hvis der gives besked god tid i forvejen. Deres vigtigste opgave er, at levere en professionel service og mad af yderst høj kvalitet, så dagen kan leve op til de forventninger, som både forældre, familie og konfirmanden har.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>