SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   jul 05

Rubiksterningen er en fantastisk opfindelse

Siden ungarske Ernõ Rubik opfandt Rubiks terningen i 1974 har dette fantastiske stykke legetøj gået sin sejrsgang verden over. Og flere videreudviklinger og lignende produkter har siden set dagens lys. Her mere end 40 år senere findes der således en lang række af Rubiks terninger og lignende legetøj, som det kan ses her: https://www.hyggeonkel.dk/overblik/rubiks/.

Noget af det, som nok tiltaler mange ved Rubiks produkterne er at de både udfordrer finmotorikken, intellektet og fantasien. Det er altså legetøj, som kombinerer rigtig mange egenskaber i et enkelt produkt.

Som med så meget andet har Rubiks terningerne også ansporet til konkurrencer. For hvem kan løse terningen hurtigst muligt? Og hvem kan så gøre det hurtigst med bind for øjnene? Ja, mulighederne er mange – det er nærmest kun fantasien, som sætter grænsen.

Rubiks er et genialt stykke legetøj, som kan anvendes af ung såvel som gammel. Og det ser bestemt ud til at være et stykke legetøj, som har fundet sin plads i klassikernes lange række af populært legetøj.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>