SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   jul 06

Chris MacDonald og slankekur

Indrømmet, jeg har syndet i dag. På vej hjem fra arbejde holdt jeg ind ved en pølsevogn og købte mig en rigtig hotdog med ”hele svineriet”. Det er stik imod den kur, vi ellers er på hjemme hos os, men en gang imellem kan sådan en fristelse alligevel blive for stor.

Både min kone og jeg har en anelse for meget på sidebenene, men det skal være slut nu, har min kone bestemt. Hendes drastiske beslutning var en direkte konsekvens af, at hun for et par uger siden var til et møde, hvor berømtheden Chris MacDonald holdt foredrag om sund livsstil.

Min kone fortalte efterfølgende, at han havde overbevist hende om, at det slet ikke behøver at være kedeligt at spise sundt og tillige dyrke motion. Der er jo slet ingen grund til at spise fed mad, når man kan få så meget andet, der er lige så lækkert, hævdede hun.

Og dagen efter begyndte vores kur, så det var småt med kødet til aftensmaden, mens der var rigeligt af grøntsager. Vi skulle også ud at løbe en lille tur før aftensmaden, for det er bedst at løbe, før man spiser – det sætter forbrændingen i vejret, blev jeg belært om.

Inderst inde har jeg nu ikke så meget imod det, for jeg trænger faktisk til at blive en halv snes kilo lettere. Og vi er begge godt på vej, viser badevægten. Jeg spekulerer på, hvor mange foredragsholdere, der har lige så stor succes med deres mission som den gode MacDonald. Jeg ved i hvert fald, at mange eftersøger en nem slankekur der virker :-)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>