SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   apr 05

Indretning af din terrasse

Markise om aftenenEr du den heldige ejer af en terrasse til dit hus, og nyder du at sidde på den, så snart solen titter frem fra fra sit vinterhi? Så skal du indrette den flot og farvestrålende, så den er indbydende for dig og dine gæster. Du kommer til at bruge rigtig mange timer derude, og hvis du udstyrer den med en markise, kan terrassen fungere næsten som et ekstra rum. Du kan indrette den i lige den stil, du ønsker, og skabe stemning med blomster, store krukker i flotte pangfarver eller møbler, der er lidt anderledes end de sædvanlige kedelige plastikhavemøbler.

Du kan også lave en fed aftenstemning med lys, enten levende lys i for eksempel en glasklokke, med lamper eller ved at hænge kæder op. I de fleste haveforretninger kan man købe de smarte soldrevne lamper, som står hele dagen i lyset og suger energi til sig og lyser ganske gratis om aftenen. De fås i mange former og farver og er en god måde at lave hygge på terrassen.

Flyt indemøblerne ud

Når vejret er dejligt, og du alligevel har din terrasse overdækket med en lækker markise, hvorfor så ikke hive stuemøblerne ud, når I skal holde fest? Man sidder meget bedre i en sofa end på en plastikstol, og dine gæster vil elske, at I kan sidde længe og hygge i dejligt aftenvejr. Hvis du har en kæmpestor og ikke så flytbar chaiselong-sofa eller nogle dyre Wegner-stole, du ikke lige har lyst til at sætte udenfor, så gå i den lokale genbrugsforretning eller tjek loppesider.

Der er altid masser af sofaer og lænestole til salg til billige penge, og hvis du indretter din terrasse i en bestemt stil, kan du også bedre finde nogle møbler, der passer lige ind. Husk at købe nogle, der er lette at flytte rundt med, så du ikke skal bakse alt for meget med dem, hvis det nu alligevel skulle blæse op, og du er nødt til at rulle markisen ind, selvom det regner. Eller du kan købe nogle hjul og skrue under møblerne, så de bliver lette at skubbe rundt fra terrassen til redskabsskuret. Det sidste kræver naturligvis, at du også har ryddet op i skuret, så der er plads til dine nye ”havemøbler”.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Steen Jensen siger:

    Åh ja. De lange lyser aftener på terasen. Dem savner man godt nok efter en lang og mørk vinter. Dejligt at sommeren så småt nærmer sig igen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>