SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   apr 22

Webbureau for alle

WebbureauNår man skal vælge det webbureau, der skal tage sig af at løse opgaven med hjemmesiden til firmaet, kigger man ofte på referencerne. Har firmaet kun lavet løsninger for meget store firmaer, og er man selv et mindre firma eller måske en enkeltmandsvirksomhed, begynder man allerede her at frygte priserne og leveringstiden. Og selvom man synes disse er rimelige, vil det firma, man har valgt, så overhovedet påtage sig en mindre opgave?

Er man en større og måske landsdækkende virksomhed, og synes webbureauet, man undersøger, kun at have små firmaer på listen, kan man måske tvivle på, om firmaet overhovedet er kompetente til at løse den store opgave, man har planer om. Webbureauet Tigermedia fra Aalborg i Nordjylland har sat sig det mål, at de vil være et webbureau, der konstant har en blandet portefølje. Det er der flere grunde til. Dels mener Tigermedia ikke, at der findes opgaver, som er ”for små”, og de støtter blandt andet deres eget lokale forenings- og organisationsliv i Aalborg. Derudover er der hos Tigermedia kun ansat personale, der er glade for deres arbejde. Det betyder, at web-udviklerne nyder at få lov at være kreative og innovative med mange forskellige typer produkter og kundegrupper.

Begrænsningens kunst

Fordi det er vigtigst at være virkelig god til de kompetencer, man udbyder, har Tigermedia valgt udelukkende at satse på en nøje udvalgt produktgruppe inden for de spidskompetencer, de råder over i firmaet. CMS-systemer, design af hjemmesider og webshops, internetløsninger og udvikling af software, der løser netop den opgave, du har brug for på din virksomheds eller din forenings hjemmeside. Disse produkter er omdrejningspunktet for Tigermedias fokus, og du får derfor ikke en ”ok”-løsning fra en firma, der primært har anden beskæftigelse, men som også kan lave webløsninger, men derimod en velfungerende, fremtidssikret ekspertløsning fra et firma, der ved, hvad de foretager sig. Tigermedias samarbejdspartnere dækker over en bred gruppe, så har du brug for supplerende produkter til din webløsning, etableres der gerne kontakt til velansete og efterprøvede udbydere. Det er Tigermedias helt klare filosofi, at man skal gøre det, man er god til, og lade andre om det, man ikke er, men da der ofte er efterspørgsel på løsninger inden for PR og marketing, tekst eller noget helt fjerde, har Tigermedia god erfaring med at samarbejde med en række udbydere.

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>