SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   apr 10

Sommerferien skal planlægges nu

Knap er vinteren ved at være ovre, før det er tid til at tænke på sommerferien. Ja, det kan virke lidt paradoksalt. Men sådan er det altså. I hvert fald, hvis man gerne vil en tur i sommerhus og man lige har udset sig et helt bestemt hus. Og sådan er det lige netop for os. Så lige så snart der var mulighed for at planlægge sommerferien med vores respektive arbejdsgivere, var det altså bare om at få bestilt drømmehuset med det samme. Så er der nemlig ikke andre, som kan rende med det lige netop i den uge, hvor vi har tænkt os, at vi vil leje det. Så nu er det på plads. Huset er bestilt og depositum er indbetalt.

strandVi vil endnu en gang tage en tur til Blåvand i sommerferien. Vi har været der et par gange indenfor de senere år. Og det er et område, som passer rigtig godt til os. Vi har mindre børn, så de mange lavvandede strande i området er et helt perfekt match til vores familie. I det hele taget kan vi bare godt li’ området omkring Blåvand. Der er mange ting man kan tage ud at se på og der er også mange børnevenlige aktiviteter i området.

Og skulle der være nogle dage, hvor vi bare ikke har lyst til at tage nogen steder, kan vi såmænd nok også sagtens få tiden til at gå i sommerhuset. Der er nemlig et stort luksus sommerhus vi har lejet. Der er både spa, swimming pool, sauna, trådløs internet adgang og alle de tv-kanaler man overhovedet kan drømme om. Så der er ingen undskyldning for at kede sig. Der er så rigeligt at få tiden til at gå med.

Nå, men nu kan vi bare vente og lade tiden gå. Der er trods alt et stykke tid endnu til det er sommer.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Henning siger:

    Sidste år var vi for sent ude – så vi måtte nøjes med et sommerhus i 17. række langt væk fra vand, strand og alt det gode, så jeg er meget enig.

    I år lejede vi derfor vores sommerhus tilbage i februar, nu er der bare at krydse fingre for at vejret bliver godt!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>