SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   apr 29

Ud med dårlige madvaner – ind med puslespil!

Ja – det lyder sært, det medgiver jeg gerne, men faktisk fungerer det på den måde for mig, at jo mere jeg slapper af og går og tuller for mig selv, jo større bliver lysten til at voldsæde de kager og det slik, der er gemt i køkkenskabene. Det er simpelthen en dårlig vane.

Rygere kender helt sikkert problemet også, for lad os se det i øjnene: Rygning er jo ikke andet og mere end en dårlig vane. Hvorfor skulle det ellers være muligt at kunne sove 8 timer i streg uden at blive vækket af de “frygtelige” abstinenser?

Men tilbage til emnet! Det jeg gerne vil sige til dig, er at du skal se at få noget indhold i dit liv, så du kan få tankerne væk fra det køkkenskab! Hvad det indhold skal være er jo helt og aldeles individuelt, men for mig har puslespil virket. Andre elsker at strikke, hækle, væve, tegne. I princippet er det fuldstændig ligegyldigt, men for mig er det altså puslespillene, der virker!

Køb et lille puslespil med måske 500 brikker og få startet op. Efterhånden som du bliver mere og mere øvet, så kan du gradvis skifte op til 1.000, 2.000 eller måske endda 5.000 brikker. Det bestemmer du helt selv. Selvom jeg nu i et par år har lagt puslespil flere aftener i ugen, så er jeg alligevel landet på 1.000 brikker. Min tålmodighed rækker ganske enkelt ikke til mere!

BD-WAS-01958

Jeg sværger selv til Wasgij puslespil, som er “den, nye frække dreng i klassen”. Her kender du nemlig ikke motivet og derfor ved du i princippet ikke om den bjørn du er ved at samle skal stå til højre eller venstre side i selve motivet. Det er i mine øjne meget sjovere end at sidde og fedte med 500 brikker himmel, men det er jo smag og behag!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>