SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   maj 16

Fagfolk er vigtige

Når det kommer til en virksomheds IT, er det vigtig, at der findes en god IT-dokumentation og at der er fokus på at ting som f.eks. backup fungerer som det skal. Det kan eksempelvis være en simpel ting som at modtage en statusrapport efter at nattens backup er kørt eller, at kontrollere at backup rent faktisk fungerer. Dette kan testes på flere måder. Men en håndfast og sikker måde at tjekke om backup’en fungerer, er at lave en gendannelse af filerne.

rackSelve driften skal naturligvis fungere upåklageligt, således at medarbejderne f.eks. ikke oplever lange svartider ved en simple sletning eller åbning af fil(er) fra netværks drev. Og ved udskrift til en netværksprinter gælder det om, at de korrekte drivere er installeret. Om det er fælles printer kø eller egen kø afhænger af løsningen, da der er fordele og ulemper ved begge. Men fælles for løsningerne er, at der skal komme en udskrift, når man printer.

Der er mange faktorer, der spiller ind for at få det optimale ud af det, til tider dyrt, indkøbte IT-udstyr og derfor gælder det også om at få det maksimale ud af det. Desværre sker det, at virksomhederne ikke formår at få udnyttet det fulde potentiale i udstyret. Det kan f.eks. ske hvis en ansat eller en bekendt med (lidt) computer viden tager sig af at konfigurere firmaets it-udstyr. Men i stedet for at få den tiltænkte billigere løsning af en ikke IT-fagmand ender ofte det med en mangelfuld opsætning eller decideret fejl opsætning, som i sidste ende overstiger udgiften som en IT-fagmand ville koste.

En IT-fagmand med mange års erfaring og de nødvendige kvalifikationer ville kunne håndtere den samme opgave hurtigere og med minimal driftsforstyrrelse. Og samtidig vil han have baggrunden for, at der bliver lavet en fuld IT-dokumentation, så virksomheden altid har den relevante dokumentation for opsætningen af IT-udstyret.

Men allervigtigst er det, at opgaven bliver løst proffesionel og korrekt.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>