SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   jun 30

Elegant og eksklusivt fra Elinette

Leder du efter et stilsikkert bud på en kjole eller et flot sæt til den næste store fest? Er begreber som stil og elegance bare en fast og uundværlig del af din hverdag? Så er det danske modefirma Elinette med garanti værd at kigge efter i sømmene for dig.

ELINETTETid er sikkert ikke det, du har mest af. Eller du er vant til at prioritere din tid med omtanke. Gør dig selv en tjeneste og prioriter at bruge lidt af din kostbare tid på internetbutikken www.skott.com. Det kan blive en investering i tid, du kan blive virkelig glad for på den lange bane.

I det store vareudvalg på sitet hører Elinette til i den eksklusive ende med sit stilrene og klassiske bud på velsiddende og chikt modetøj lidt ud over det sædvanlige.

”Eksklusivitet. Elegant. Elinette”. Sådan lyder mottoet for modefirmaet, der sætter en ære i at udvælge høj kvalitet i både materiale og forarbejdning til deres kræsne kundegruppe.

Måske har du et job og en stil, hvor lækker kvalitetsmode lige er med til at give dig det lille ekstra kick, der styrker selvtilliden. Gør dig selv den tjeneste at tjekke Elinettes pencil-skirts, nederdele i flere længder og blazere, som alle er med til at understrege dit feminine og stilsikre city-look. Et look, der også matcher den internationale scene og passer perfekt både til business og ferietid i udlandet.

Står der selskab på programmet, rammer du den perfekte stil med ”den lille sorte” fra Elinette. Elegante detaljer, lækre stoffer og snit gør din stil helt unik, tidløs og på samme tid helt up-to-date. Du kan dresse din stil op med en super feminin bolero med trekvart ærme eller en blazer. Kig for eksempel efter den luksusagtige let taljerede model med fine hvide kontraster og flot V-halsudskæring.

Elinette er også leveringsdygtig i den ultimative festkjole. Elegant og med et flot draperet fald i to lag. Øverst sidder et par superfine stropper med søde overraskelser – farveglade blomster på en græsgrøn bund. Kjolen er med lynlås i siden og har en yderst elegant og feminin pasform.

Med en silhuette fra Elinette kan det ikke blive mere stilsikkert og feminint – kort sagt elegant, når du har brug for det.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>