SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   sep 24

Undgå at din quiz går helt galt

Har du, lige som mig, været med i et festudvalg og har prøvet at vælge den nemmeste opgave: At lave festens underholdning, bestående af en quiz med spørgsmål inden for forskellige interesser. Så har du godt nok dummet dig.

Det gjorde jeg i hvert fald, da jeg var med i festudvalget på arbejdet til jul. Vores julefrokost har altid et eller andet underholdende indslag. En sang, hvor kollegerne bliver drillet lidt, eller en lille sketch. I mit festudvalg besluttede vi hurtigt, at lave en quiz, fordi vi havde fået penge til at købe nogle rigtig fede gaver til konkurrencen.

more-questions-1238452-m

Jeg meldte mig frivilligt til at lave spørgsmål til vores quiz. Det lød nemlig som den letteste opgave i stedet for at skulle stå for borddækning, oprydning eller at slæbe øl og vin op på 4. sal. Jeg ville ønske, at jeg i stedet for havde valgt nogle af de ”besværlige” opgaver, for jeg blev helt vildt til grin på grund af min selskabsleg. Mine kolleger glemmer det vist aldrig, for vi er midt i juni måned og de nævner det stadig mindst to gange om ugen.

Det, der gik galt for mig var, at spørgsmålene var alt for svære. Eller, det synes jeg jo ikke, at de var, men det syntes alle deltagerne. De kunne simpelthen ikke svare på et eneste spørgsmål i min quiz, så til sidst måtte vi trække lod om gevinsterne. Det hele blev faktisk meget pinligt. Godt vi var lidt berusede, de fleste af os, så vi kunne grine af, hvor pinligt sjovt det var, at alle deltagerne måtte sige ”pas” til alle spørgsmål.

Jeg havde selv lavet spørgsmålene på noget, som jeg selv kendte svarene på. Bagefter kan jeg da godt se, at jeg nok er den eneste på jobbet, der interesserer sig for veteranbiler og hockey. Men det lød nu som nogle gode spørgsmål, da jeg lavede dem. Jeg får nok aldrig lov til at lave en quiz til julefrokosten igen, men hvis jeg skulle, ville jeg gå på nettet og finde nogle spørgsmål lavet af professionelle.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>