SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   mar 18

Utrolig behageligt tøj med DND

Hvis du er en af dem, som gerne vil skille dig ud, og vil have tøj, som både kan bruges til specielle lejligheder, men også til hverdags brug, så er DND lige noget for dig. DND har en kvalitet, der gør, at det er utrolig behageligt at gå i.

DND blev lanceret i Danmark, København, i 2003. Brandet tilhører sin helt egen kategori af tøj i sin forening af rå materialer og gennemtænkt design. Denim er en vigtig del af brandet DND. Firmaet er konstant i udvikling og søger innovative løsning for at skabe unikke denim-løsninger, som udfordrer grænserne for brug af denim. Desuden er det en vigtig del af brandets profil, at sikre deres kunde et unikt og casual look.

DND er et nyt upcomming brand på såvel det danske, som det europæriske marked. Mærket tager udgangspunkt i stilen urban, casual og street. DND følger hele tiden med i tidens trends og tendenser, og går nogle gange lidt i forvejen, som for eksempel på den nu velkendte BUDDHA (jeans), som har taget markedet med storm. Der bliver lagt vægt på nyt og innovativt design samt kvalitet, som gør at pasformer og udtryk er i højsædet. DND henvender sig kort sagt til den trendy fyr, som selv kan sætte præg på sin stil.

DND laver ikke kun lækre bukser, men også trøjer, skjorter, shorts osv. Jeg går selv i DND busker, og de er så behagelige at have på. De sidder utrolig godt på en, og kvaliteten er bare lækker!

Så er du personen, som vil være med på moden og skille sig ud, være et modeikon for andre og se godt ud 24/7 og til alle lejligheder lige meget om det er arbejde, familietur eller fest, så giv lidt mere og få noget DND tøj, som holder i flere år. Du kommer ikke til at fortryde at bruge lidt flere penge på DND lige meget, hvad du køber fra DND, så er kvaliteten der, og den kan ses!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>