SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   jul 05

Få nyt tøj med DND

DND er fedt mærke, der skaber lidt personlighed. Jeg har en del DND tøj i skabet, og jeg finder tit modetøj online. DND er ingen undtagelse. Du sparer som regel en masse ved at købe det over nettet, og så er du bedre dækket ind pga. købeloven. Det er smart. Nu skal jeg fortælle dig, hvorfor jeg køber DND.

Masser af basic clothing

713310_20347217En af de ting jeg sværger til, er man skal sørge for, at have en masse ‘basic clothing’. Og hvad mener jeg nu med det? Jo, basic clothing er ting som t-shirts, jeans og sweatshirts. Det behøver ikke være noget fancy, eller noget med en masse print og farver. Det er bare vigtigt (for mig om ikke andet), at jeg har skabet fuld af disse ting. Det gør, at jeg kan kæde mig med stil i hverdagen, uden at ligne en bankdirektør. Derudover ligner mine outfits aldrig hinanden, da jeg kan nappe en ny sweatshirt – og så er det et helt andet indtryk, som mit tøj giver. DND har en masse t-shirt med DND-print over brystet, lyse jeans og almindelige sweatshirts, som danner basis for mit hverdagstøj.

Det kan betales for penge

Det giver sig selv, at man ikke kan smide om sig med millioner, når man er på SU. Derfor gælder det også om, at man finder mærke man kan lide – og som ikke koster en bondegård. DND tilbyder en masse forskellige ting, der ikke koster mere end at alle kan være med. Når man så ovenikøbet køber sit modetøj online, så er det for alvor sjovt. Du kan være heldig, at ramme noget restsalg på nettet, hvor du kan finde det hele til det halve.

Strikketrøjer, og strikketrøjer

DND skiller sig ikke ud, fordi at de laver strikketrøjer – men det er endnu en grund til at købe DND. Jeg elsker strikketrøjer, og som det ser ud lige nu, så kan du bruge sådan en i lang tid endnu.

Julegaveideer

Har du, ligesom mig, haft svært ved at finde ud af, hvad du godt kunne tænke dig i julegave? Så frygt ej, for hjælpen er på vej. En af de hotte mærker indenfor modetøj til mænd, er Denim Development – eller, DND. Det er et supercool mærke, som samtidig ikke er for dyrt til hverken at købe det selv, eller ønske sig noget DND-kluns i julegave. Navnet på mærket, Denim Development, antyder at mærket beskæftiger sig udelukkende med denim – altså jeans, cowboyskjorter og cowboyveste. Men, det er ikke tilfældet. DND har en lang række forskellige beklædningsdele indenfor deres kollektion – og især deres chinos er rigtigt fede sammen med et par sneakers.

T-shirts

DND laver nogle ret fede t-shirts – som findes i et væld af farver. Efterårs- og vintermoden dikterer de brune og mørke farver såsom bordeauxrød – men er du til lidt mere farverige t-shirts, så kan du også finde dét hos DND. Deres klassiske t-shirts er meget enkle, og kommer med et stort print henover brystet, hvor der (sjovt nok) står: DND. En klassisk og tidsløs t-shirt som denne kan du aldrig få for mange af – da de går til både jeans, joggingbukser og chinos.

Chinos

Jeg har allerede været en smule inde på det, men chinos er altid et sikkert valg, når det handler om tøj. Chinos er enkle, og de passer til både skjorte og t-shirts. Med andre ord, uanset hvordan du helst vil klæde dig – så passer chinos som regel ind i regnestykket. Chinos kommer endvidere i mange forskellige farver – og vælger du at følge efterårsmoden, kan du finde nogle rigtigt fede chinos i brun, beige eller bordeauxrød.

Strik

En af de helt hotte ting dette efterår og vinter, er strikketrøjer. Det er alt fra de klassiske morfar-strik – til de mere poppede, over-sized strik. Herremoden har ladet sig inspirere en smule af hipster-stilen – og retro er det nye sort. Hvad enten du bedst kan lide at klæde dig stilrent eller mere retro, så kan strikketrøjer være med til at skabe det perfekt outfit.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>