SlankeAssistent

Slanketips og Livstilsartikler

   apr 21

Sommerens fede tøj

Vi kan så småt begynde at glæde os lidt til sommer og sol, og det er da vist også på tide. Jeg elsker sommeren – lige som så mange andre – og det er ikke kun fordi vejret bliver bedre. Jeg elsker sol og sommer, fordi det giver anledning til at hoppe i sommertøjet, og det giver altså humøret et ekstra hak opad.

Når solen begynder at titte frem, så oplever de fleste, at de får mere energi. Sådan har jeg det i hvert fald – det er lidt lettere at komme op om morgenen. Sommeren sørger også for bedre humør, fordi man ikke længere behøver trække i de store vinterstøvler eller have vinterjakken med hver dag.

Men nu hvor det er sommertid, så betyder det jo også, at garderoben muligvis skal opdateres lidt. Så hvad er det, der bliver moderne i år? Det skal vi kigge lidt på i næste afsnit, hvor det handler om sommerens trends indenfor herremode.

Sommerens trends og tendenser

cheap-monday-staple-blåJeg har fulgt en del med på forskellige modeblogs, og det er nogle tendenser, som de fleste modebloggere kan blive enige om. Dem vil jeg opridse her.

Det første som mange modemænd satser deres penge på, er den klassiske cowboyjakke. Den har for alvor fået fat i herremoden, og i år er den med helt fremme. Hvis jeg skulle ud og investere i en denimjakke lige nu, så ville jeg vælge den helt klassiske model i lys denim. Den passer til langt de meste, og er det stilsikre valg.

En anden ting, som modefyrene blogger om, er den klassiske skjorte – men med et twist. Det bliver nemlig populært med skjorter, der har en eller anden form for print. Jeg er selv vild med det danske mærke Les Deux, der laver nogle fede modeller med print.

Det sidste du skal være med på, hvis du skal være helt fremme og klar, er den klassiske blazer. Den får også sin tilbagekomst i år, og jeg er særligt vild med blazere i tweed. Det tilføjer lige en smule kant, og så ser det altså bare brandgodt ud.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>